Dengan satu pen je anak dah lancar baca Al Quran seawal 7 Tahun

"Tak sangka betul....dengan satu pen je anak dah lancar baca Al Quran seawal 7 Tahun"😭


Mashaallah...tak tahu nak kata apa bila dengar anak dah boleh mengaji dengan lancar. Terharu sampai menangis dibuatnya....😭


Hanya dengan bantuan Smart Pen ni anak jadi rajin nak mengaji setiap hari...dan sekarang alhamdulilah dah boleh baca dengan lancar. Syukur sangat.


Saya memang recommend sangat Smart Pen ni untuk semua sebagai alat bantuan untuk kita belajar dan betulkan bacaan Al Quran.


𝐊𝐞π₯πžπ›π’π‘πšπ§ π’πŒπ€π‘π“ 𝐏𝐄𝐍 :
✅ Boleh baca semua jenis Al-Quran yang lama atau baru
✅ Boleh baca per ayat, per surah & per juzuk
✅ Audio bacaan daripada Sheikh Mishary Rashid Alafasy
✅ Ada terjemahan bahasa Melayu & English
✅ Sesuai untuk dijadikan hadiah atau hantaran
✅ Ringan dan mudah dibawa kemana-mana sahaja
Yang nak betulkan bacaan tu wajib dapatkan sekarang!



Nak order terus wasap sini www.wasap.my/60189100852/smartpen singgah page kami juga nak skroll atau lihat banyak info tentang smart penπŸ₯°


#smartpen #penalquran #alqurandigital #alqolammalaysia

Kelebihan Smart Pen Al Qolam

Set Smart Pen yang anda dapat bila order dengan kami

Alhamdulillah... Dengan adanya pen al quran serba boleh ni kan... Tak risau dah nak pakai Al-Quran apa pun boleh belajar mengaji. Tak perlu lagi beli set atau pakej Al-Quran Digital, pakai sahaja SMARTPEN pada Quran masing-masing. 

WINS pen Al-Quran serba boleh. Tak perlu internet. Tak gaduh Al-Quran ada satu jenis je boleh pakai. Kini satu rumah boleh dibimbing dan perbetulkan bacaan mengaji. Anak-anak kecil yang baru nak mengaji Al-Quran khususnya boleh dah baca Quran dengan alunan yang sedap didengar disamping bacaan sebutan dengan betul dan tajwid yang baik

Ya betul ni. Teknologi yang Allah berikan pada zaman kita sekarang ni kan... Tak mudah tetapi boleh diusahakan. Alhamdulillah, anda pakai Quran apa tu di rumah? Boleh digitalkan automatik bila pakai je smart pen ni.

Tak gaduh dah la.. Stiker arabic dengan quran portable dapat 1 je walhal kat rumah ada ramai mengaji dan banyak alquran sedang dipakai oleh tuannya kan. Sensor je pada huruf arabic di dalam ayat-ayat quran atau tulis kan sahaja. Mudah memang mudah



Catat Ulasan

0 Ulasan