Berkongsi kisah kehidupan sebagai suri dan pada masa sama, berniaga untuk bantu keluarga. Suka sharing berkaitan online marketing dan menjual produk islamik seperti jam azan untuk rumah, jam tangan azan, al quran digital dan macam-macam lagi.

9/30/2015

Testimoni Pengguna #gulastevia - Masalah Berat Badan

Masalah berat badan merupakan masalah yang kritikal sedang melanda rakyat Malaysia. Menurut statistik dan akhbar, Malaysia dikenali sebagai negara gemuk. Menyedihkan bukan? Menurut akhbar lagi, disiplin rakyat Malaysia yang teruk menambahkan lagi golongan mereka yang mempunyai berat badan berlebihan malah obesiti. Paling menyedihkan apabila kanak-kanak turut menjadi mangsa tidak disiplin ibu bapa dalam mendidik dan mengawal corak pemakanan anak-anak sehingga mereka menjadi mangsa obesiti dan mengakibatkan pelbagai penyakit yang lain seperti kencing manis dan darah tinggi.

Keratan akhbar #1

malaysia negara gemuk

Keratan akhbar #2

gaya pemakanan tidak sihat penyebab kegemukan

Dengan bertukar ke gula stevia, gula stevia ini bukan sahaja kosong kalori malah ianya tidak disimpan di dalam darah dan dapat disingkir dari tubuh badan. Selain itu, dengan pengamalan #gulastevia dan campuran air masak, menghalang sistem otak kita daripada merasa lapar. Oleh sebab itulah mereka yang mengamalkan #gulastevia ini mampu merasa kenyang sepanjang hari dan mengawal nafsu makan.

 Testimoni-testimoni pengguna yang telah berjaya menurunkan berat badan dengan hanya bertukar ke #gulastevia #rccstevia #royalsweetenerstevia

Testimoni kurus stevia #1

kurus #rccstevia

Testimoni kurus stevia #2Testimoni kurus stevia #3Testimoni kurus stevia #4Testimoni kurus stevia #5  
 
Testimoni kurus stevia #1

0 Comments:

Catat Ulasan

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Blog Archive

Pageviews

BTemplates.com

Blogroll

About

About

Copyright © Diari Seorang Suri & Bisnesmom | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com