Berkongsi kisah kehidupan sebagai suri dan pada masa sama, berniaga untuk bantu keluarga. Suka sharing berkaitan online marketing dan menjual produk islamik seperti jam azan untuk rumah, jam tangan azan, al quran digital dan macam-macam lagi.

8/20/2017

Kopi Lover Wajib Cuba Kopi-Kopi DMS360 Tahu

Tahukah anda DMS360 sekarang ada 4 jenis kopi?

Dua kopi khusus untuk wanita, satu kopi untuk menurunkan berat badan dan satu lagi untuk lelaki. Semua orang ada kopi tersendiri. Menarik bukan?

Kopi apa pula ni ye?

Best sangat tentang kopi dms ni semua kopi menggunakan kopi terbaik iaitu kopi arabica.

KENAPA KAMI GUNA KOPI ARABICA DALAM KOPI-KOPI DMS360?
.
Anda tahu tak, ada 2 jenis kopi yang paling digemari dalam dunia ni? Haa, Arabika dan Robusta. Tapi, kenapa kami guna kopi Arabika, bukannya Robusta?😊

☕ Kopi Arabika lebih terasa asam, herbal dan fruity. Robusta pahit sikit.
.
☕ Arabika ada lebih kurang 1.5% kafein, tapi Robusta ada 2.7% kafein. Tu yang buat Robusta lagi pahit
.
☕ Kopi Arabika lebih berkualiti kalau compare dengan Robusta. Harga pun, Arabika lebih mahal. Kualiti baik, harga pun kena baik la kan?
.
☕ 75% penduduk dunia lebih suka kopi Arabika. Haa, kalau ramai suka, maknanya best la tu.
.
Haaa, jadi kalian dah tahu kopi dms ni gunakan kopi yang terbaik kan?
.
4 jenis kopi yang kini berada di pasaran ialah:

1. Kopi montok @ coffee monatox
2. Kopi pink lady
3. Kopi hijau
4. Kopi Aummm

Jika anda nak tahu lebih lanjut,  saya cadangkan baca di entri yang telah saya sediakan ni. Jom


 RANGKAIAN PRODUK KOPI DMS360 


1 ulasan:

  1. wahh tak tahu pun DMS ada kopi juga..Aumm pulak tu nama dia..comel je..hahaah

    BalasPadam

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Blog Archive

Pageviews

BTemplates.com

Blogroll

About

About

Copyright © Diari Seorang Suri & Bisnesmom | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com