Whatsapp Down Unable To Download Picture and Video. Please Resend Again

Bertabahlah bila rakan chat kata " tak bolehlah buka gambar tu", "gambar whatsapp tak boleh download". Mulanya saya ingatkan memang betullah saya sahaja bermasalah. Rupanya bukan saya seorang.


Television di rumah down.
Laptop down.


Bila rakan kata tak boleh terima gambar yang saya upload. Perasaannya sangatlah bercampur baur. Apa nak jadilah hari ni.


Tak sangka Mark diserang lagi. Rasanya ni kali kedua dah tahun ni.









Whatsapp ni ibarat satu apps yang super penting kalau nak berhubung. Kadang orang sanggup tunggu whatsapp reply dari sms atau call. Haha. Yang ni memang stress skit. Penting macam.mana pun tak guna juga kalau pihak lagi satu tak bukak whatsapp or delay kan?


Kes urgent anda memang tak boleh harapkan whatsapp semata-mata.


Sedihlah malam ni.


Esok harus hantar laptop ke kedai. Harapnya tidak akan memakan masa yang lama.




Bersyukurlah masih boleh gunakan blog, youtube dan telegram. Nak bisnes ni, pelbagai cara marketing dan channel kita harus sediakan.



Bertabahlah ye. Harap-harap esok semuanya OK

0 comments:

Post a Comment