Ebook Buat Duit di Shopee dalam 7 Hari

Ebook Buat Duit di Shopee dalam 7 Hari kini sudah tersedia buat anda semua. Ini merupakan koleksi dan sharing yang saya sendiri guna pakai bagi melonjakkan sales di Shopee. 



Content

1. Tips Maksimakan Boost Function

2. Tips Keyword Tarik Pelanggan

3. Tips Gambar Poster Berkesan

4. Tips Guna Hashtag Shopee

5. Cara Tambah Follower Mengikut Niche

6. Tips Tambah Follower Cepat dan Mudah

7. Cara Update Kedai Supaya Lebih Dipercayai dan Professional

8. Cara Guna My Discount dan Voucher Tarik Perhatian Buyer

9. Rajin Join Aktiviti Swap Like/ Swap Like Demand

10. Rahsia Keyword Traffik SEO (Buyer cari Seller)

11. Cara Maksimakan Share Link Produk dan Kedai ke Media Sosial/ Website secara Konsisten

12. Be Preferred Seller

13. Tips Buat Iklan Berbayar Berkesan(Shopee Ads)

14. Tips Persaingan Harga

15. Tambahkan Sales dengan Databased Sedia Ada

16. Rahsia Added Value

17. Kelebihan Free Shipping Shopee (SSL)

18. Kempen Beli di Shopee

19. Tips Guna Top Picks

20. Produk Sikit vs Produk Banyak

21. Rating Is Impressions

22. Shocking Sale

23. Produk Fizikal VS Produk Digital

24. Rahsia Hashtag SEO (Buyer Cari Seller)

25. Repeat Customer = BOOM SALES

26. Tips Maksimakan Shop Decoration

27. Tips Guna Bundle Deal

28. Tips Guna Add On Deal

29. Rahsia Penggunaan Shop Kategori

30. Be A Friendly Seller

31. BONUS


Berminat nak dapatkan Ebook Buat Duit di Shopee dalam 7 hari?


Income Kasar saya di SHOPEE bulan September 2020
RM 21 K

Sales Jan-Sep 2020
RM400K

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Harga Sebenar RM 99.00


Harga Kasih Sayang RM29.00 sahaja






19 comments

  1. wah murah. siapa yg nak jadikan shopee medium berniaga boleh la beli ebook ni kan. boleh tambah ilmu marketing

    ReplyDelete
  2. Dalam zaman ekonomi tak menentubakibat pandemik covid 19 ni memang sgt berguna ebook mcm ni. Bagus utk jana pendapatan

    ReplyDelete
  3. Yang berminat nak buat duit tepi dengan shopee boleh la cepat cepat dapatkan ebook ni ..

    ReplyDelete
  4. Wahh dengan teknologi sekarang di mana semuanya di hujung jari, belajar teknik yang betul untuk berniaga online pun sangat penting. Bagus ada buku panduan macam ni. Moga membawa banyak manfaat kepada peniaga online yang baru mahu belajar di luar sana!

    ReplyDelete
  5. Wow! Banyak pemdapatan tu kalah gaji kerja sebulan ya tak.. yg pentg ada usaha dan rajin.

    ReplyDelete
  6. Sesuai sgt buat yg baru nak berjinak2 dari jualan di Shopee. Platform dah cantik, letak barang je. Penting beli ilmu ebook mcm ni sebab ada trick utk bagi produk kita lain dari org lain. Bukan main letak je

    ReplyDelete
  7. Dah lama berminat nak cuba buat bisnes di Shopee tapi tak tau cara. Mungkin buku ni boleh membantu.

    ReplyDelete
  8. business shoppee pun dah ada ebook, nak cari ilmu sekarang dah mudah. nak dengan tak je kan. thanks sharing

    ReplyDelete
  9. Wow.......this is a good guide. I should check it out. Thank you for sharing about this information with me.

    ReplyDelete
  10. Bagus e-book nie boleh menjana pendapatan..thsnkd fof sharing

    ReplyDelete
  11. Wow thats amazing! Baca list of content pun dah taw this book really helpful to guide seller in using Shopee ecommerce platform!

    ReplyDelete
  12. Wah banyaknya tips yang ade.. Bgusla.. Siapa yang berniaga kat shopee bolehla beli ebook ni kan. Sekrg shopee jadi pikihan

    ReplyDelete
  13. Wow. RM21K in 7 days? Memang power betul nie. Good job sebab ada sharing cara generate income sebegini.

    ReplyDelete
  14. Wah! Menarik ni... Memang sesuai untuk newbie juga mereka yang ingin menambah pendapatan atau memang nak jadikan perniagaan sebagai main income source... semoga ebook ni terus memberikan manfaat kepada mereka yang ingin menambah ilmu dalam selok-belok berniaga di platform Shopee...

    ReplyDelete
  15. Dah lama terfikir nak niaga kat Shopee. Tapi takde produk. Boleh belajar dari ebook ni.

    ReplyDelete
  16. Wow bagusnya ada tutorial siap utk ebook ni bg sesiapa nak belajar meniaga di shopee kan? Congrats

    ReplyDelete
  17. seronok jual barang di shopee ni.. kena tahu demand market dan setting up store supaya sales mencanak

    ReplyDelete
  18. Bagus untuk sape yg nak jana income dgn cepat. Murah tu offer. Ilmu kena gali baru bisness jadi

    ReplyDelete
  19. Wah kalau rajin and creative memang boleh buat duit online, macam macam cara kita boleh try.

    ReplyDelete