Tambah Follower dan Support Rakan Seller Shopee

 Assalamualaikum, anda suka shopping di Shopee? Anda juga nak berniaga dan tambah income di Shopee?


Apa kata shopping dan support rakan-rakan Shopee Seller kita di sini.


Insha Allah, mereka memberikan produk dan servis terbaik mereka as seller buat anda semua.


List kedai masih dibangunkan. 

Stay Tuned


NOTA KAKI: Kepada semua seller kedai Shopee yang tersenarai di sini anda wajib saling FOLLOW dan support rakan-rakan anda. Tidak halal kedai anda jika anda mengambil kesempatan di atas kebaikkan sesama insan. Semoga terus berjaya dunia dan akhirat


===============================



Azura 
0166189754 
Info Kedai: -
Terima Dropship 
Tiada Syarat


Fuziah 
01131267319 
Info Kedai: -
Terima Dropship 
Tiada syarat


Mazri
https://shopee.com.my/mmazri
No Tel : 0122758464
Info Kedai: Menjual barangan dari China & barang viral


Niniey
No Tel :0199960262
Info Kedai : Alquran Tagging 
Terima Dropship


Akif
No Tel : 0168354757
Info Kedai :Jam azan & kiblat 


Awan Legasi
No Tel : 0175008161
Info Kedai : Saya jual bawang putih crispy untuk berpantang . Ada juga saya selitkan produk suppliment kurus , jamu & produk penjagaan kulit muka ☺️


Neena Mawar
No Tel : 016-2244254
Info Kedai : Kerongsang original korea. 


Saddam kias
No Tel *
01155005901
Info Kedai (jual apa citerlah skit supaya kawan tahu.. alang2 customer baca dia nak beli kan?
Saya jual alat-alat ganti dan jual barangan pakaian


Engku Azura
No Tel : 0129550038
Info Kedai: Kedai maya kami mjual serba sedikit brgan home deco spt gambar berframe kayu,topi hiasan dll.. jenguk² lah kedai kami tu.. cuci mata


SL Empire Store
No Tel : 0197126654
Info Kedai : Di kedai kami menjual pelbagai jenis buku mengikut kategori yang sesuai untuk semua lapisan masyarakat antaranya pendidikan kanak-kanak, buku persekolahan, novel umum, buku perniagaan, rujukan agama, kekeluargaan dan banyak lagi.


Bytie Health & Beauty
No Tel : 01162161453
Info Kedai : Jual produk kesihatan, kecantikan,  dan produk berpantang, 


Yahna 
No Tel : 0129885668 
Info Kedai : produk AZN - fokus kurus tanpa makan ubat hanya dengan #sapusapusettle sahaja 
Terima Dropship
Syarat: minima order 4 botol sebulan


Athirah
No Tel : 0145180211
Info Kedai : Saya jual perkakasan rumah 


Yus
No Tel : 0167441520
Info Kedai : Saya jual topup. Jom support 😍


Kalan
No Tel : 0133205191
Info Kedai: tudung budak dari umur bayi sehingga 20 tahun


Fara Rahim
No Tel : 01137300210
Info Kedai: Jual local product seperti Fabulous Perfume, Susu Goatgous, Skincare Ferra Rossa
Terima Dropship
Tiada syarat utk menjadi ds. Tiada yuran pendaftaran. Marketing tools disediakan. Ada order boleh terus pm/whatsapp sy. 


Faridatul
No Tel : 0177578979
Info Kedai : Macam macam ador.. Most items adalah barang untuk kitchen and home improvement
Terima Dropship - Baju kurung and blouse wanita


Makcik Kampung
No Tel : 0192842628
Info Kedai : -


Nurul Azilah
No Tel : 0194202129
Info Kedai : Saya jual perfume lelaki dan wanita


Creedz
No Tel : 0172966698 
Info Kedai: Parfum Naturels. Perfume yg dihasilkan sepenuhnya dari bahan asli semulajadi. Bukan perfume daripada bahan kimia sintetik.. 
Terima Dropship




5 comments:

  1. Format join list tambah follower kedai shopee

    Nama kedai:Maryland
    Link kedai:shopee.com.my/risanc
    no tel:0164021460
    Info kedai:menjual pakaian dan pelbagai
    Terima dropship atau tidak:ya

    ReplyDelete
  2. Format join list tambah follower kedai shopee

    Nama kedai:Maryland
    Link kedai:shopee.com.my/risanc
    no tel:0164021460
    Info kedai:pakaian dan pelbagai
    Terima dropship atau tidak:ya

    ReplyDelete
  3. Nama kedai:azura4588
    Link kedai:shopee.com.my/azura4588
    no tel:0145252614
    Info kedai:jual dress baby dan barangan keperluan bayi
    Terima dropship atau tidak:terima dropship

    ReplyDelete
  4. Nama kedai:Shaira Petua Hamil Shop
    Link kedai:https://shopee.com.my/shaira.petuahamil
    no tel:01116347596
    Info kedai:Pembekal buah zuriat dari 2018. Khasiat buah utk bantu pasangan yg baru dan lama nak timang cahaya mata. Kami ada petua dan tips yg dah beberapa kali buat research.Alhamdulillah beberapa pasangan dah berjaya asbab tips dan petua kami.Kami juga jual barangan import dari China.
    Terima dropship atau tidak:kami terima.Semua tips dan petua kami akan share.Kami juga import barang dari Makkah dan Madinah.

    ReplyDelete

Theme images by chuwy. Powered by Blogger.