Orodesign : Masih Ramai Tak Kenal MAA dan Pemilik Kilang Emas? Jom Baca Di Sini

Apa itu MAA Precious Metal, apa itu Orodesign? Kenapa Orodesign di wujudkan?


➡ MAA adalah salah satu daripada kilang emas yang ada di luar sana, yang mengeluarkan pelbagai jenis emas daripada goldbar, dinar, syiling emas sehinggalah kepada barang kemas. 


➡ Orodesign adalah 1 program di bawah MAA PRECIOUS METALS (kilang) yang di wujudkan untuk melahirkan seramai mungkin masyarakar di luar sana yang celik emas dan berjaya dalam perniagaan emas.


  Kilang Emas milik penuh bumiputera, En Mohd Azrul Bin Azmi


  MAA precious metals kilang orodesign


  Berkenalan dengan Syarikat Kilang Emas MAA Precious Metals:


  ✅ MAA Precious Metals Sdn. Bhd (Company Registration Number : 201601018091)

  ✅ Kilang emas milik penuh Encik Azrul Bin Azmi 

  ✅ Berpengalaman 20 tahun dalam industri Emas

  ✅ Peneraju emas 1g 916 dan 999.9 


  Jika masih was2 boleh cek kesahihan syarikat


  Cara-cara:

  1. Klik http://www.ssm.com.my
  2. Klik E-Semak 
  3. Masukkan No.Pendaftaran Syarikat 201601018091(MAA Precious Metals Sdn. Bhd)


  MAA Precious Metals.. pengilang emas fizikal.. punyai bangunan kilang sendiri, mesin2 memproses emas yg bernilai ratusan ribu sebuah.. satu2nya di Malaysia orang Bumiputera… majoriti kilang dimonopoli oleh bangsa lain.  kita patut berbangga dan support orang kita berniaga kerana mereka tunaikan zakat dan sedekah jariah untuk pembangunan ummah 


  ➡ KEMPEN BERLANGSUNG SEKARANG  ni Bermodalkan cuma serendah RM399 sekali seumur hidup. Setiap daripada kita mampu memiliki sebuah kedai emas online dengan stok emas 30kg di jual di hujung jari. Jimat sewa kedai, bayar upah pekerja dan belanja2 lain.


  ➡ Misi dan visi ingin melahirkan seramai mungkin usahawan emas yang berjaya dan meramaikan pembayar zakat emas.


  Apa jenis perniagaan emas yang Orodesign tawarkan?


  Jualan emas secara online. Stok tersedia di dalam katalog seperti goldbar, dinar, rantai tangan, rantai leher, cincin & pelbagai lagi barang kemas yang ada sentiasa tersedia untuk di jual. 


  Pada yang tak minat berniaga boleh beli dan pakai sendiri 1 family nikmati harga kilang sampai bila2, selagi kilang beroperasi. 


  ➡ Selain daripada tu, kilang juga membuka peluang dan mengajar setiap daripada ahli-ahlinya membeli emas-emas terpakai sebagai salah satu sumber pendapatan dalam  perniagaan ini. Emas patah, rosak, putus semuanya boleh menjadi sumber pendapatan lumayan dan ini boleh menjadi pendapatan harian.


  ➡ Jikalau sebelum ini, kita pernah mendengar atau ternampak iklan membeli surat pajak kali ini, setiap ahli di Orodesign akan diajar bagaimana cara belian surat pajak, tebus emas yang juga jana income sangat-sangat lumayan. Tambah-tambah pada mereka yang mempunyai modal. Surat pajak ni kalau rajin boleh jadi pendapatan harian yang sangat lumayan. Hasil dari barang yang ditebus tadi boleh jana 2 income. Yang dah tak elok rupanya boleh jual terus pada kilang dan yang masih cantik boleh jual sebagai used.


  Kesimpulan

  Kalau tadi kita dah ada 4 cabang income :


  1) Jualan emas secara online.

  2) Belian emas patah, putus, kemek, rosak (di kategorikan sebagai emas lama)

  3) Belian surat pajak.

  - barang tak sempurna fizikalnya jual ke kilang.

  - barang yg masih cantik jual sebagai used like new /prelove.


  4. ➡ Kilang menawarkan satu lagi peluang jana income melalui program dealer get dealer iaitu buka cawangan dengan memperkenalkan dan berkongsi serta meramaikan pendaftaran dealer baru seramai mungkin pada sesiapa sahaja rakyat bumiputera Malaysia/ Melayu Brunei & Singapore berumur 18 thn ke atas.


  ➡ Setiap cawangan ahli akan diberi Insentif RM 200 untuk kempen dealer get dealer JUN 2023 oleh pihak kilang dan sebagai tanda penghargaan kita buka cawangan dan setiap daripada belian cawangan tersebut dealer yang buka cawangan tadi akan dapat RM 1 pergram.


  ➡ Banyak lagi pemberian EMAS-EMAS percuma dalam kempen setiap bulan. 


  Ini BUKAN MLM ya @ SKIM PELABURAN EMAS

  HANYA TRADING semata - mata. Beli EMAS DAPAT EMAS dan PEGANG DI TANGAN.


  Pendaftaran Ahli/Dealer RM399 masih dibuka

  Mari sertai kami di platform Orodesign


  Hubungi saya, Emme Marina

  0189100852 atau klik sini www.wasap.my/60189100852/promodealer399  Nak dapatkan lebih banyak info dan bahan bacaan berkenaan Orodesign?

  Baca sini:

  Produk Emas Orodesign

  Kelebihan Dealer/Ahli Orodesign

  Panduan Cara Beli Emas Orodesign


  Catat Ulasan

  Terbaru Lebih lama