Fakta Menarik Tentang Stevia RCC

RAHSIA MENCEGAH PENYAKIT KRONIK KINI TERBONGKAR!!!

-Xlarat dh nk makan ubat??
-Buat rawatan kos tinggi??
-Dah bnyak cuba penawar tapi sama jee??
-Dah banyk beli penawar yg mahal2 tapi kurang berkesan?? Saya nk tanya..makan jaga x?? or msh setia bersama #GulaRacunPutih???
��

WAJIB BACA JIKA ANDA INGIN BERUBAH..!!! OK ANDA tahu tentang #GULA PASIR?
Bahaya GULA jika BERLEBIHAN?? BAGAIMANA GULA BOLEH MENJEJASKAN KESIHATAN?? @ Gula tidak menjejaskan mana-mana bahagian tubuh tetapi ia merubah kimia darah.

@ Gula tidak menyebabkan sakit jantung secara lansung tetapi ia menjadikan platelet darah melekit dan ini meningkatkan risiko pembekuan darah dalaman yang boleh membawa kepada serangan jantung dan strok melalui lemak darah.

@ Gula adalah satu penyebab kegemukan kerana 1 gram gula memberi anda 4 kalori tanpa sebarang khasiat lain. Pengambilan kalori atau gula berlebihan yang tidak digunakan oleh tubuh akan ditukar menjadi lemak.

@ 24 sudu teh gula boleh menyebabkan keberkesanan sel darah putih menurun sebanyak 92dan ini memakan masa sehingga 5 jam. ******TAPi KINI XPERLU RISAU******

>>Dengan ada nya pemanis pengganti gula tanpa kalori yg lebih rendah risiko penyakit,anda boleh nikmati apa yg anda inginkan.. >>Objektif kami adalah untuk masyarakat ubah corak pengambilan gula/susu pekat manis harian kpd had yg disarankan KKM... kalau x boleh tinggalkan nikmat kemanisan yg tinggi.. STEVIA adalah penggantinya...�� nak tahu lebih lanjut hanya wasap saya 0189100852

#stevia #steviasweetener #steviamalaysia #rccstevia #steviarcc #sayajualstevia #bazarpaknil #Regrann


Catat Ulasan

Terbaru Lebih lama