Rezeki Dari Bisnes Blog

Alhamdulillah

Rezeki buat anak-anak dan suami.
Sejak berblog ni, selalu datang rezeki yang tidak disangka-sangka. Maksud saya, ada masanya saya tidak beriklan di facebook atau di instagram. Tetapi Allah hantarkan pelanggan melalui carian google.

Bersyukur sertai kelas asas blog mula bisnes di akademi bekerja di rumah. Ada juga pendapatan sampingan yang lain selain dari beriklan di facebook semata-mata. Di sini saya belajar bagaimana memaksimakan bisnes online dan menggunakan kata kunci agar blog saya menjadi carian utama bagi produk yang saya jual. Sebagai contohnya, saya ialah pengedar bagi produk dms360. Sokongan dari kumpulan abdr juga selalu menaikkan semangat agar terus berusaha dan belajar membaiki diri untuk jadi peniaga online yang lebih baik dan berpengaruh. Hehe

Ada yang menelifon, tidak kurang juga yang wassap untuk menempah produk jualan saya.

Hari ini dapat tempahan produk kecantikan yang saya sendiri amalkan dan guna. In shaa Allah saya yakin akan keberkesanan dan kualiti produk. 100% tiada bahan kimia malahan produk ini produk bumiputera yang turut dipasarkan ke negara-negara jiran seperti Singapura, dan 7 buah negara asean.

Mahu turut mencuba produk kecantikan keluaran dms360 atau ingin belajar bagaimana blog boleh dijadikan kedai online bagi produk anda?

Sertai kami di abdr.
In shaa Allah, pendaftaran di buka setiap hari.

Jangan segan-segan hubungi saya ya
Emme Marina
0189100852


Gambar terbaru saya selepas mencuba produk keluaran dms terbaru iaitu cermin seri... Baru 3 minggu tau. Jangan kata saya tidak share ������


Catat Ulasan

Terbaru Lebih lama