Berkongsi kisah kehidupan sebagai suri dan pada masa sama, berniaga untuk bantu keluarga. Suka sharing berkaitan online marketing dan menjual produk islamik seperti jam azan untuk rumah, jam tangan azan, al quran digital dan macam-macam lagi.

1/27/2016

Saya Seorang PelajarTeks: Emme Marina Mohamad

Assalamualaikum semua,

Tajuk entri macam gempak. Namun tiada apa pun sebenarnya. Mungkin usia dah makin lanjut ini masih lagi berkudrat menyambung pelajaran di peringkat sarjana bagi bidang sains kimia.

4 tahun sudah berlalu saya masih menyambung pelajaran di Universiti Malaysia Pahang. Banyak kisah suka duka saya sepanjang belajar di sini. In shaa Allah setelah tamat pembelajaran akan saya kongsikan kisahnya. Mudah-mudahan, tujuaannya sekadar berkongsi pengalaman saya sebagai stay-at-home-mom, kata mentor abdr.

Sebagai pelajar tetapi membesarkan anak sendiri di rumah. Bukan senang ya, masya Allah penuh dugaan hingga sesekali bertukar menjadi "emak kau hijau" apabila berdepan dengan karenah anak-anak sambil belajar di rumah. Hanya Allah sahajalah yang tahu akan sukarnya saya berhadapan dengan anak-anak disamping menguruskan pula tanggungjawab sebagai surirumah.

In shaa Allah, semoga kita ketemu lagi bagi chapter sambung master buat ibu-ibu sekalian.


0 Comments:

Catat Ulasan

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Blog Archive

Pageviews

BTemplates.com

Blogroll

About

About

Copyright © Diari Seorang Suri & Bisnesmom | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com