ABDR Platform Untuk Mula Bekerja Dan Berniaga

Pelajar : Norhayati Mohd Nooh
Guru Online : Anys Idayu Zakaria

Semoga anda yang membaca blog saya sentiasa dibawah lindungan Allahs.w.t. Rasanya mesti anda pernah terbaca megenai Akademi Bekerja Di Rumah(ABDR) di carian google. Secara jujurnya pada peringkat permulaannya saya pernah meneliti dan tercari-carikeistimewaan yang ditonjolkan oleh ABDR bagi menyakinkan saya untuk mendaftar.Penulisan kali ini dengan rasa rendah diri dan niat yang ikhlas untuk membantuanda, saya kongsikan pengalaman saya mengapa saya memilih ABDR sebagai pilihan terbaik.

Bila bercakap mengenai ABDR, mesti orang akan beranggapan hanya suri rumah  yang mempunyai anak-anak sahaja yang  layak dan boleh meyertai sahaja. Sebenarnya ANDA SILAP, sebagai individu yang masih bekerja saya membuat pilihan untukmenyertainya kerana ia adalah persedian awal saya untuk melangkah jauh danmemasang impan untuk menjana pendapatan hanya di rumah.
Sebenarnya saya merasa berbangga dengan kejayaan Wanita yang bekerja dirumah. Dapat membahagikan masa dan displin dalam menjalankan kedua-dua tugasiaitu mengasuh anak-anak disamping menjana pendapatan ekonomi keluarga. Tidakdinafikan bekerja di rumah adalah suatu pekerjaan yang berganda dan suri rumahmampu menghadapi sebarang tekanan dan cabaran. Belum dikurniakan zuriat bukan alasanuntuk saya leka dan tidak bersedia untuk menghadapi cabaran bergelar seorangibu. InsyaAllah, saya yakin bahawa perancangan Allah adalah tepat dan sayaredha Allah sedang menguji hambanya untuk sentiasa berserah kepadaNya. Maka saya akan buktikan dengan BEKERJA & BERNIAGA..peranan kedua-duanya seakan sama untuk mengurusnya.

Keistimewaan yang saya dapat pada permulaannya adalah kita belajar darisegi teknik penghasilan blog yang menarik. Kita akan diajar satu persatusekiranya kita tidak mahir dalam penggunaan IT. Cara ini adalah permulaan untuk kita berkomunikasi dengan mentor secara maya bagi memudahkan pembelajaran. Alhamdulillahsaya mudah untuk menerima walaupun pada suatu ketika terdapat sedikit kesukaranuntuk memahaminya. Dengan tunjuk ajar mentor dan membaca blog rakan-rakan diABDR saya terasa teruja untuk berkongsi pengalaman. Bagi yang ingin menjalankan,ini adalah platform terbaik untuk memasarkan produk dan perkhidmatan.InsyaAllah jika ada kerajinan semuanya menjadi mudah bagi anda untukmelakukannya.

Harapan saya semoga rangkaian ABDR sentiasa berkembang maju dan dapatmembantu lebih ramai WANITA untuk lebih kehadapan disamping dapat memberi ruangmencipta pendapatan pasif dan aktif. Akhir kata sebagai penutup penulisan ini anggaplah 

“ Kita  ibarat seperti KOMPUTER. Kitalahyang menentukan program apa yang kita mahu masuk bagi membolehkan KOMPUTER itumelaksanakan fungsinya dengan baik.”
Semoga anda berpeluang untuk mencuba dan melangkah menjana pendapatanmelalui bisnes online.

Kami buka pendaftaran setiap hari. Secara Rasminya saya sedia membantu anda

Untuk pendaftaran boleh terus hubungi saya:
Sms@ wsapp : 018-9100852

Catat Ulasan

Terbaru Lebih lama