Berkongsi kisah kehidupan sebagai suri dan pada masa sama, berniaga untuk bantu keluarga. Suka sharing berkaitan online marketing dan menjual produk islamik seperti jam azan untuk rumah, jam tangan azan, al quran digital dan macam-macam lagi.

3/25/2017

Saya Pengedar Sah Produk DMS360 DMSONE

Bismillah.

Sudah lama sebenarnya saya berkecimpung dalam bisnes produk DMS360 ni. Dari blog lama saya lagi

 Check out this blog "Dermax Superskin 360 Terbaik" http://emmemarina.blogspot.com/2015/04/dms-dermax-superskin-360-janji-pasti.html 

Ini blog lama saya sebelum saya sertai kelas asas blog akademi bekerja di rumah lagi. Walaupun blog ni lebih lama dari blog dari bimbingan akademi tetapi ternyata blog akademi dapat membantu bisnes dms360 saya jauh lebih berjaya. Buktinya seratus peratus pelanggan dms saya datang dari blog. Saya berikan link blog untuk kalian lihat.

 www.dms360original.com 

Blog DMS360 ni asal namanya stokiscerminseri,  masa tu saya guna set asas cermin seri ni dan disebabkan nama DMS360 memang dah popular jadi saya cubalah guna nama lain pula. Di blog ni, saya hanya fokus tentang produk-produk DMS dan hanya berkongsi tentang kecantikan dan pelangsingan. Selain itu, saya kongsikan sekali solusi dan konsultasi mengenai produk DMS360 kepada pelanggan-pelanggan sedia ada.

Insha Allah, mulai hari ni saya akan cuba berkongsikan tips dan soal jawab pelanggan DMS di blog ini pula. Supaya kalian dapat jawapan terhadap persoalan kalian semua. Insha Allah.


Jom beli produk DMS360 dengan agen sah sahaja, jangan tersalah beli ya.

Fake vs Original
Murah vs Berpatutan vs kualiti terjamin

Anda pilih yang mana untuk muka anda?

Rosak vs selamat?

Selamat malam semua

Bertemu lagi ya


0 Comments:

Catat Ulasan

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Blog Archive

Pageviews

BTemplates.com

Blogroll

About

About

Copyright © Diari Seorang Suri & Bisnesmom | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com