Showing posts with label dermaxsuperskin360. Show all posts
Showing posts with label dermaxsuperskin360. Show all posts

Tuesday, February 26, 2019

Set Asas DMS360 dan Testimoni Berjaya Pelanggan Dermaxsuperskin 360

February 26, 2019 0 Comments
Set asas DMS360 Rescue atau dulu dikenali hanya sebagai DMS360 (Dermax Superskin 360) ini masih lagi viral sehingga tahun 2019. Set asas DMS360 terdiri daripada 3 item iaitu sabun collagen honeydew, krim siang dengan SPF25 dan krim malam.


Hanya 3 item ini sahaja sudah cukup untuk menyelesaikan masalah kulit wajah yang anda hadapi. Tidak percaya? Cubalah dahulu insha Allah anda terus jatuh cinta!


Saya sendiri pengguna setia produk DMS360. Jika dulu muka kusam, kulit berbelang, dan kerap juga kulit saya menggelupas sebab kulit jenis kering. Mungkin jika anda juga ada masalah seperti saya, bolehlah mencuba set asas DMS360 ni. Alhamdulillah, sejak dah pakai Dermax Superskin360 basic set, sehingga hari ini kulit saya dah tak menggelupas.


Biasanya, area muka yang selalu kering dan menggelupas ni di bahagian tepi hidung, pipi dan dahi. Bila saya pakai bedak, zaman dulu pakai jugalah bedak... Akan ternampaklah rekahan bedak tu dekat muka saya. Dan ini akan buatkan kita jadi lebih tak yakin bila berhadapan dengan rakan-rakan ke, bos ke. Rimas kalau orang tanya, muka tu kenapa?


Okay cukup pasal muka saya.


Ni saya nak habaq, dulu DMS360 je namanya, sekarang dah tukar kepada DMS360 Rescue. Tambah sikit, rescue kat belakang. Alkisahnya produk yang sama. Ramuan yang sama. Tidak ada perbezaan pada ramuan atau krim DMS ni.


Tetapi disebabkan banyak produk tiruan DMS di pasaran. Maka HQ terpaksa bertukar-tukar packaging dan sebab itulah penting untuk anda dapatkan produk DMS ini hanya dari agen sah sahaja.





Pernah lihat tak? Mungkin pernah, anda akan lihat banyak produk tiruan DMS ni hampir di merata tempat. Tetapi malangnya mereka tidak mengedarkan produk DMS yang original


Apa Kelebihan Set Asas DMS360 Sehingga Ramai Mencarinya?


DMS 360 RESCUE

2014 International Brand Award



Set Dermaxsuperskin 360 TERBUKTI mampu merawat:


✔️Jerawat / Parut Jerawat
✔️ Blackhead / Whitehead
✔️ Cela / Tompokan Hitam
✔️ Liang Pori Terbuka
✔️ Jeragat / Pigmentasi
✔️ Mencerahkan Kulit
✔️ Sesuai Untuk Kulit Sensitif / Kering / Berminyak
✔️ Meratakan Tona Kulit Muka
✔️ Mengurangkan Kedutan / Garisan Halus
✔️ Mengawal Minyak Berlebihan
✔️ Memberi Kelembapan Kulit
✔️ Memperbaiki / Mengaktifkan Sel Kulit Yg Rosak
✔️ Melambatkan Proses Penuaan
✔️ Menegangkan Kulit Muka.

SUPER CREAM (DAY & NIGHT CREAM) EFEKTIF UNTUK :
—------------------------------------—
– Mencerah & menyerikan wajah
– Menghilangkan pigmentasi yang tebal
– Menghapuskan jerawat dengan berkesan
– Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
– Menjadikan kulit lebih awet muda dan anjal

SABUN COLLAGEN DMS UNTUK RAWATAN WAJAH
—------------------------------—
- lembut
- wangi
- buih2 yg halus
- memngecutkan jerawat
- mematikan jerawat
- mencerahkan wajah
- menegangkan
- memudarkan bekas2 parut

SET TERLARIS ini mempunyai
—---------------------------—
1. Krim Siang (20g)
2. Krim Malam (20g)
3. Sabun Honeydew (30g)

Ramuan dan Bahan semulajadi
✔️ Pati sarang burung
✔️ Ektrak Honeydew
✔️ Glutathione
✔️ Kolagen


Krim Siang DMS360 Rescue mempunyai SPF25 (Tahan 4 Jam Perlindungan UV)
Set asas ini Sesuai dipakai seisi keluarga (seawal 12 tahun)
Juga sangat sesuai untuk mereka yang ada masalah RESDUNG!


1 SET JIMAT SAMPAI 3 BULAN PENGGUNAAN!!


Testimoni Berjaya Pengguna DMS360 Rescue

















Ada banyak lagi testimoni berjaya yang saya tak mampu nak letakkan semua di sini!



Lain skit muka pakai spek besar ni.


Dulu kembang setaman muka kita ekkk, ni berbedak-bedak ni nak kasi cerah. leher cerah, muka gelap. macam makcik pun ada. 



Alhamdulillah, setia dengan skincare DMS now dah 5 years. 


Pakai tanpa was-was. Dah ramai customer saya sendiri pakai DMS dan feedbacknya tidak mengecewakan!



Harga 1 set asas DMS360

RM139 Sahaja

Berbaloi sangat-sangat kerana kualiti dan produk berkesan


Percuma Postage Seluruh Malaysia



Wasap saya di






Thursday, March 22, 2018

Kad Baru untuk Agen Sah DMS Three Sixty (DMS360)

March 22, 2018 0 Comments

Bismillah

Banyak perubahan berlaku tidak kira produk DMS itu sendiri mahupun urusan pentadbiran. Sejak awal Januari CFU umumkan akan membuat pelbagai rombakan dan penelitian bagi melahirkan agen berkualiti.

DMS menghadapi pelbagai tohmahan gara-gara lambakan produk fake dan terpaksa membuat strategi baru termasuklah mengeluarkan produk baru yang lebih luar biasa berbanding produk lama. Alhamdulillah, sambutan pengguna DMS tetap utuh.

Oleh dengan ini, tiada lagi kad lama DMS ya.

Insha Allah dengan perubahan ini anda sebagai pengguna tidak keliru lagi dengan seller yang cuba menipu kalian. Insha Allah pakai produk original 100x lebih baik dari terpakai yang tiruan.


Siapa saya?
Saya stokis vvip bagi syarikat DMS
Boleh whatsapp saya di 0189100852


Tuesday, August 15, 2017

Senarai Produk DMS360 Beserta Harga

August 15, 2017 0 Comments
Assalamualaikum,

Berikut ialah senarai rangkaian produk DMS360 beserta harga. Produk DMS360 tidak dijual di mana-mana kedai kosmetik atau jamu. Untuk mendapatkan produk ini anda harus dapatkan dengan agen/stokis sah DMS360 ya.

Saya juga merupakan salah seorang stokis sah DMS360. Dapatkan yang original sahaja ya. Maaf juga saya nak beritahu produk DMS tiruan/fake sangat banyak di pasaran. 😢

Senarai produk DMS360.

Set Asas
1. DMS360 RM139.00
2. Glowing Speed RM169.00
3. DMS ONE RM150.00
4. Cermin Seri RM120.00

Serum
5. Serum Glowing RM100.00
6. Serum Stemcell RM150.00
7. Serum Stemcell 24k Gold RM160.00 (Wanita)
8. Evo Prowhite Serum RM199.90
9. Vitamin C Booster HLA RM150.00

Foundation
10. 4d Foundation RM100.00
11. 5d Foundation RM100.00
12. CC Hybrid Foundation RM100.00

Produk kuruskan badan
13. Fat Loss RM100.00
14. Fat Away RM120.00
15. Cream Countor RM99.00
16. Perfect Slim Patch RM99.90
17. Kopi Hijau RM90.00

Kesihatan dan Aset Wanita
19. Miss Me RM100.00
20. Kopi Monatox RM75.00
21. Kopi Pink RM90.00

Kesihatan lelaki
22. Macho Max RM120.00
23. Damo Max RM150.00

Loose
24. Sabun Honeydew DMS360 RM40.00 40g
25. Sabun Glowing Speed RM55.00 50g
26. Sabun dmsone RM50.00 50g

Supplement Satu Badan
27. Pearlaqueen RM150.00
28. Glutax RM100.00
29. Superskin RM150.00
30. Permata Cinta RM100.00

Kesihatan
31. Cell Pro HD1000 RM120.00

Personal Care
32. Feminine Wash RM69.90
33. Body Scrub Apricot RM120.00

Toner/Detox
34. Deglos Miracle Solution RM100 (coming soon)

Face Lift
35. Spray Serum Wanna 3D RM120.00
36. Aura Gold Face Vibrator RM120.00

NEW and EXCLUSIVE!

5 in 1 Premium Skincare
37. DMSONE Exclusive RM199.90
** Pembelian 2 set ke atas layak menjadi pengedar sah DMS360



Untuk tempahan dan konsultasi DMS360,
Whatsapp 018-9100 852
Whatsapp 018-9100 852
Whatsapp 018-9100 852

Saturday, March 25, 2017

Saya Pengedar Sah Produk DMS360 DMSONE

March 25, 2017 0 Comments

Bismillah.

Sudah lama sebenarnya saya berkecimpung dalam bisnes produk DMS360 ni. Dari blog lama saya lagi

 Check out this blog "Dermax Superskin 360 Terbaik" http://emmemarina.blogspot.com/2015/04/dms-dermax-superskin-360-janji-pasti.html 

Ini blog lama saya sebelum saya sertai kelas asas blog akademi bekerja di rumah lagi. Walaupun blog ni lebih lama dari blog dari bimbingan akademi tetapi ternyata blog akademi dapat membantu bisnes dms360 saya jauh lebih berjaya. Buktinya seratus peratus pelanggan dms saya datang dari blog. Saya berikan link blog untuk kalian lihat.

 www.dms360original.com 

Blog DMS360 ni asal namanya stokiscerminseri,  masa tu saya guna set asas cermin seri ni dan disebabkan nama DMS360 memang dah popular jadi saya cubalah guna nama lain pula. Di blog ni, saya hanya fokus tentang produk-produk DMS dan hanya berkongsi tentang kecantikan dan pelangsingan. Selain itu, saya kongsikan sekali solusi dan konsultasi mengenai produk DMS360 kepada pelanggan-pelanggan sedia ada.

Insha Allah, mulai hari ni saya akan cuba berkongsikan tips dan soal jawab pelanggan DMS di blog ini pula. Supaya kalian dapat jawapan terhadap persoalan kalian semua. Insha Allah.


Jom beli produk DMS360 dengan agen sah sahaja, jangan tersalah beli ya.

Fake vs Original
Murah vs Berpatutan vs kualiti terjamin

Anda pilih yang mana untuk muka anda?

Rosak vs selamat?

Selamat malam semua

Bertemu lagi ya


Home Ads