Set Asas DMS360 dan Testimoni Berjaya Pelanggan Dermaxsuperskin 360

Set asas DMS360 Rescue atau dulu dikenali hanya sebagai DMS360 (Dermax Superskin 360) ini masih lagi viral sehingga tahun 2019. Set asas DMS360 terdiri daripada 3 item iaitu sabun collagen honeydew, krim siang dengan SPF25 dan krim malam.


Hanya 3 item ini sahaja sudah cukup untuk menyelesaikan masalah kulit wajah yang anda hadapi. Tidak percaya? Cubalah dahulu insha Allah anda terus jatuh cinta!


Saya sendiri pengguna setia produk DMS360. Jika dulu muka kusam, kulit berbelang, dan kerap juga kulit saya menggelupas sebab kulit jenis kering. Mungkin jika anda juga ada masalah seperti saya, bolehlah mencuba set asas DMS360 ni. Alhamdulillah, sejak dah pakai Dermax Superskin360 basic set, sehingga hari ini kulit saya dah tak menggelupas.


Biasanya, area muka yang selalu kering dan menggelupas ni di bahagian tepi hidung, pipi dan dahi. Bila saya pakai bedak, zaman dulu pakai jugalah bedak... Akan ternampaklah rekahan bedak tu dekat muka saya. Dan ini akan buatkan kita jadi lebih tak yakin bila berhadapan dengan rakan-rakan ke, bos ke. Rimas kalau orang tanya, muka tu kenapa?


Okay cukup pasal muka saya.


Ni saya nak habaq, dulu DMS360 je namanya, sekarang dah tukar kepada DMS360 Rescue. Tambah sikit, rescue kat belakang. Alkisahnya produk yang sama. Ramuan yang sama. Tidak ada perbezaan pada ramuan atau krim DMS ni.


Tetapi disebabkan banyak produk tiruan DMS di pasaran. Maka HQ terpaksa bertukar-tukar packaging dan sebab itulah penting untuk anda dapatkan produk DMS ini hanya dari agen sah sahaja.





Pernah lihat tak? Mungkin pernah, anda akan lihat banyak produk tiruan DMS ni hampir di merata tempat. Tetapi malangnya mereka tidak mengedarkan produk DMS yang original


Apa Kelebihan Set Asas DMS360 Sehingga Ramai Mencarinya?


DMS 360 RESCUE

2014 International Brand Award



Set Dermaxsuperskin 360 TERBUKTI mampu merawat:


✔️Jerawat / Parut Jerawat
✔️ Blackhead / Whitehead
✔️ Cela / Tompokan Hitam
✔️ Liang Pori Terbuka
✔️ Jeragat / Pigmentasi
✔️ Mencerahkan Kulit
✔️ Sesuai Untuk Kulit Sensitif / Kering / Berminyak
✔️ Meratakan Tona Kulit Muka
✔️ Mengurangkan Kedutan / Garisan Halus
✔️ Mengawal Minyak Berlebihan
✔️ Memberi Kelembapan Kulit
✔️ Memperbaiki / Mengaktifkan Sel Kulit Yg Rosak
✔️ Melambatkan Proses Penuaan
✔️ Menegangkan Kulit Muka.

SUPER CREAM (DAY & NIGHT CREAM) EFEKTIF UNTUK :
—------------------------------------—
– Mencerah & menyerikan wajah
– Menghilangkan pigmentasi yang tebal
– Menghapuskan jerawat dengan berkesan
– Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
– Menjadikan kulit lebih awet muda dan anjal

SABUN COLLAGEN DMS UNTUK RAWATAN WAJAH
—------------------------------—
- lembut
- wangi
- buih2 yg halus
- memngecutkan jerawat
- mematikan jerawat
- mencerahkan wajah
- menegangkan
- memudarkan bekas2 parut

SET TERLARIS ini mempunyai
—---------------------------—
1. Krim Siang (20g)
2. Krim Malam (20g)
3. Sabun Honeydew (30g)

Ramuan dan Bahan semulajadi
✔️ Pati sarang burung
✔️ Ektrak Honeydew
✔️ Glutathione
✔️ Kolagen


Krim Siang DMS360 Rescue mempunyai SPF25 (Tahan 4 Jam Perlindungan UV)
Set asas ini Sesuai dipakai seisi keluarga (seawal 12 tahun)
Juga sangat sesuai untuk mereka yang ada masalah RESDUNG!


1 SET JIMAT SAMPAI 3 BULAN PENGGUNAAN!!


Testimoni Berjaya Pengguna DMS360 Rescue

















Ada banyak lagi testimoni berjaya yang saya tak mampu nak letakkan semua di sini!



Lain skit muka pakai spek besar ni.


Dulu kembang setaman muka kita ekkk, ni berbedak-bedak ni nak kasi cerah. leher cerah, muka gelap. macam makcik pun ada. 



Alhamdulillah, setia dengan skincare DMS now dah 5 years. 


Pakai tanpa was-was. Dah ramai customer saya sendiri pakai DMS dan feedbacknya tidak mengecewakan!



Harga 1 set asas DMS360

RM139 Sahaja

Berbaloi sangat-sangat kerana kualiti dan produk berkesan


Percuma Postage Seluruh Malaysia



Wasap saya di






No comments