Berkongsi kisah kehidupan sebagai suri dan pada masa sama, berniaga untuk bantu keluarga. Suka sharing berkaitan online marketing dan menjual produk islamik seperti jam azan untuk rumah, jam tangan azan, al quran digital dan macam-macam lagi.

9/13/2017

Terapi Spa Mandian Herba Buat Wanita

TERAPI SPA - Mandian Herba

"RAHSIA KECERGASAN WANITA DAHULU TELAH TERBONGKAR"

Kini tidak lagi menjadi rahsia apabila kami membawanya ke pintu rumah anda

Secara tradisinya, mandian herba dipercayai dapat membantu wanita-wanita:

🌿Mengembalikan tenaga
🌿Membuang angin dalam badan
🌿Menghapuskan bau
   daripada lokia (darah  
   nifas) dan rembesan lain;
🌿Mengurangkan sengal sendi akibat lepas bersalin
🌿 Mengatasi masalah MEROYAN ( tekanan perasaan) semasa dalam pantang
🌿 Mengeluarkan ketulan-ketulan darah nifas
🌿Tidur yg lebih lena
🌿Menghilangkan stress
🌿Menyegarkan dan mewangikan badan

Kandungan herba-herba tempatan seperti daun capa, meringan, serai wangi, sirih, balik angin, lemuni dan garam bukit. .

Kalau nak cari sendiri daun-daun ni balik rebus memang tak lah kan. . Ada Terapi Spa ni senang, rebus dan terus mandi. .

Macam tak percaya! Hanya terapi dengan ramuan herba badan rasa segar sangat. . Melegakan lenguh-lenguh urat saraf. . Memberi aura tenaga yang berpanjangan. . Tidur pun nyenyak. .

Cara guna:

Rebus bunjut mandian ini bersama 1 atau 2 liter air sehingga mendidih.
Tuang dalam baldi dan campurkan air sejuk sehingga menjadi suam dan bolehlah mandi.
Boleh diulang guna sehingga hilang bau dan warna.

Cara simpan:

Jemur kering atau simpan dalam peti sejuk

Boleh guna utk mandi atau sauna

Harga : RM19

Postage : RM8 SM / RM12 SS

Mahu dapatkan mandian terapi spa?
Kerana dirimu begitu berharga

Whatsapp 0189100852


Anda ada akaun shopee? Boleh juga dapatkan mandian terapi spa di sana.


 www.shopee.com.my/emmemarina 


0 Comments:

Catat Ulasan

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Blog Archive

Pageviews

BTemplates.com

Blogroll

About

About

Copyright © Diari Seorang Suri & Bisnesmom | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com