Berkongsi kisah kehidupan sebagai suri dan pada masa sama, berniaga untuk bantu keluarga. Suka sharing berkaitan online marketing dan menjual produk islamik seperti jam azan untuk rumah, jam tangan azan, al quran digital dan macam-macam lagi.

1/01/2018

Coaching Bisnes Bersama Coach Fahmy

Alhamdulillah. Selamat dah menempah slot bisnes coaching one to one bersama Coach Fahmy. Perasaannya seram sejuk. Bukan murah harga sesi personal coaching ni. Kumpul duit dan fikirnya lama sangat.


Sesi coaching kami dah tempah minggu depan. Harapnya dapatlah kita merealisasikan impian RM 1 juta setahun? Huhu. Aamin. Takdelah Coach selalu up di group telegram pasal RM 1 juta setahun tu. Memang kalau fikir otak setakat hari ni.. Wah jauhnya tak tergapai. Tetapi bila kita tolak logik. Dan kembali pada kuasa yang Maha Esa. RM 1 juta mungkin hanya ibarat sebesar zarah kan?


Jika impian tersangat tinggi. Tunggu apa lagi? Planning and Execute lah. Kalau masih melangok, sampai kesudahlah kita ni takkan pernah maju.


Apa-apa pun, doakan kami ya. Nanti kami share. Mana tahu korang juga perlukan coaching dengan Coach Fahmy untuk bisnes planning u ols.. Semoga kita semua terus sukses!

0 Comments:

Catat Ulasan

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Blog Archive

Pageviews

BTemplates.com

Blogroll

About

About

Copyright © Diari Seorang Suri & Bisnesmom | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com