Tutorial Keyin Pin Belian Sweetener Stevia Melalui Sistem Akaun

Langkah 1
Teks: Emme Marina Mohamad
Gambar: Emme Marina Mohamad

Sudah ramai menjadi ahli rcc dan mengetahui bahawa dengan menjadi ahli maka anda layak mendapat kelebihan sebagai pengguna yang ditawarkan oleh syarikat. Apabila anda ulang belian bulanan, anda sebenarnya layak untuk membuat tuntutan bagi khairat kematian dan tabung kebajikan apabila berlaku musibah. Malang itu tidak berbau bukan? Saya yakin bukan semua orang mempunyai insuran jadi sekurang-kurangnya dengan menjadi ahli dan membuat ulangan peribadi dapatlah mengurangkan kos perbelanjaan akibat musibah atau malapetaka.

Mari saya ajarkan langkah-langkah untuk anda keyinkan belian ulangan anda. Langkahnya mudah sahaja tahu. Jangan risau keyin dari telefon bimbit juga boleh.

Mula-mula anda login di website rcc. Setelah login, klik setuju pada syarat yang terpapar di website ya. Maaf yang ni saya lupa screen shot.

Seperti gambar 1: langkah satu, klik pada "serial". Ok. Kemudian pilih "pin sweetener". Akan keluar pin macam dalam gambar eh. Huruf dan nombor. Klik pada pin tersebut.

Pin ini anda hanya akan dapat selepas buat belian dan stokis transferkan ke dalam sistem akaun anda ya. Pastikan anda berikan username yang betul kepada stokis tersebut.

Langkah 2
Langkah 2: Selepas klik, akan keluar paparan seperti di atas. Klik "beli".

Langkah 3
Langkah 3: Terus sahaja klik pada "sahkan pembelian". Tidak perlu tulis alamat stokis. Abaikan kay.

Terakhir. Konfirm berjaya buat keyin ulangan belian
Langkah 4: Setelah sahkan pembelian, anda telahkan berjaya keyin ulangan belian anda untuk bulan tersebut! Alhamdulillah.

Mudah sahaja bukan? Hanya klik sahaja tak perlu taip apa-apa. Tiada kesilapan. In shaa Allah. Pastikan paparan terakhir keluar ayat seperti di atas ya.


Secara ringkasnya: pergi ke website rcc -> login -> serial -> pin sweetener -> beli -> sahkan pembelian -> berjaya!

Catat Ulasan

Terbaru Lebih lama