Blog = Long term dan short term Bisnes

Blog atau website menggunakan platform Google sememangnya bukanlah satu pelaburan yang rugi. Malah anda yang menjadi rugi kerana tidak menggunakan kemudahan platform percuma ini dengan baik khasnya jika anda seorang peniaga.

Untuk memiliki sebuah website mungkin agak sukar kerana ianya memerlukan modal yang tinggi, kecekapan menguruskan html, css dan segala coding yang sukar untuk kita fahami. Hal ini boleh menyebabkan anda kecewa dan berputus asa sebelum bermula.

Tetapi, terdapat satu lagi platform bagi membina kedai online anda secara percuma dan tidak kurang juga sangat digemari oleh Google. Ianya Blogger.

Membina blog adalah sangat mudah. Applikasinya ringkas dan sangat senang dioperasikan. Tidak melibatkan coding atau kepakaran IT yang tinggi. 

Namun, jika anda bertujuan untuk membina sebuah kedai online dengan fokus jualan yang tinggi. Tidak kira sama ada, anda mahukan blog bisnes sahaja atau blog bisnes dengan campuran berunsurkan peribadi, anda perlukan guru untuk membimbing anda.

Dan ilmu inilah yang menjadikan ianya mahal serta memerlukan komitmen anda bagi melengkapkan blog bisnes anda.


Anda tiada masa untuk menghadiri bengkel kelas blog bisnes?

- Kami lakukannya secara online sahaja dengan masa yang amat fleksibel.

Anda tidak yakin dengan penggunaan blog kerana tiada kepakaran IT?

- Kami membimbing anda dari kosong ilmu kepada mahir blog hanya di dalam kelas online sahaja. Dengan modul yang amat mudah difahami serta kesabaran guru blog yang tinggi mengajar anda sehingga dapat. Nota toturial bergambar lengkap disediakan.

Apakah modul bagi kelas asas blog bisnes ini?

1. Bina kedai online asas berdasarkan apa produk atau servis. Contoh produk pakaian, makanan, butik, produk kesihatan, kecantikan.
2. Kelas ini khusus untuk mereka yang benar-benar zero tentang urusniaga online.
3. Mahu mula tetapi tidak tahu cara.
4. Mahu mula tetapi tidak ada produk. ABDR menyediakan beberapa produk piihan, produk sunnah, buku, pakej ebook, ruang periklanan. (Pilihan jika anda mahu berniaga tetapi tiada produk jualan)
5. Belajar jana pendapatan melalui blog.
6. Asas kedai online, borang tempahan, lima label utama.
7. Sudah ada shopping cart, juga boleh bina blog khusus untuk aliran pembaca kepada pelanggan.
8. Mahu simpan stok boleh, tidak mahu simpan stok juga boleh. (Apabila anda berniaga atau mempunyai kedai secara online, maka semua orang boleh memiliki kedai online ini walaupun anda seorang dropshipper).

Jana pendapatan tanpa perlu keluar rumah. Insya-Allah.
Bila kelas ini dibuka untuk pendaftaran?

- Dahulu kami buka pendaftaran setiap hari tanpa had. Namun, kerana pelajar bagi kelas online blog bisnes ini semakin ramai. Kami menghadkan setiap bulan hanya 10 orang sahaja. Siapa yang mendaftar dahulu berpeluang mengikuti kelas online ini pada bulan tersebut.

Berapakah yuran yang diperlukan bagi kelas online blog bisnes ini?

Terdapat 3 jenis pakej pilihan anda:-

1. Pakej Blog Bisnes (Fokus kepada pembinaan kedai online)

- RM200
- Bonus 4 ebook (ebook blog, super wahm super mom, mula bisnes butik, 101 idea home based bisnes)

2. Pakej Blog Penulisan Rakan Niaga ABDR (Fokus kepada mereka yang tiada produk jualan tetapi mahu berniaga dan menjana pendapatan)

- RM250
- Anda menjadi rakan niaga bagi ABDR sebagai pengurus online ABDR yang sah.
- Bonus 6 ebook (ebook blog, super wahm supermom, ebook mula bisnes butik, ebook 101 idea bisnes, ebook yeay mama sudah resign, ebook 10langkah mudah bina kedai online)

3. Pakej Blog Bisnes dan Penulisan Serentak Rakan Niaga ABDR (Anda fokus pembinaan kedai online juga pada masa sama bertindak sebagai Rakan Niaga)

- RM300
- Anda menjadi rakan niaga bagi ABDR sebagai pengurus online ABDR yang sah.
- BONUS 10 EBOOK - ebook blog, ebook mula bisnes butik, ebook 101 idea bisnes, ebook panduan berpantang, ebook resipi berpantang, ebook super wahm supermom, ebook rahsia khidmt pelanggan, ebook yeay mama sudah resign, ebook 10langkah bina kedai online, ebook panduan rakn niaga blum terbit)


Berminat untuk mendaftar di dalam kelas online blog bisnes kami?

Hubungi saya segera untuk pendaftaran,
Jadilah antara 10 peserta pertama pada bulan ini. (Oktober 2016)

Kelas masih memiliki 9 tempat kosong ketika saya menulis entri ini.


Pengurus Online ABDR
Emme Marina
0189100852

Catat Ulasan

0 Ulasan