Berkongsi kisah kehidupan sebagai suri dan pada masa sama, berniaga untuk bantu keluarga. Suka sharing berkaitan online marketing dan menjual produk islamik seperti jam azan untuk rumah, jam tangan azan, al quran digital dan macam-macam lagi.

2/08/2017

Foundation Miracle Flawless by Mira Filzah


Foundation Miracle Flawless Mira Filzah by Bellessa


Berita baik buat semua penggemar foundation jenis matte
Kini terdapat foundation bakal terlajak laris iaitu
Foundation Miracle Flawless oleh Artis Terkenal Malaysia iaitu Mira Filzah

Siapa tidak kenal beliau bukan?


Foundation Mesra Wuduk 2 in 1 
ini dikatakan 


✓ Mampu melembapkan wajah,
✓ Dijamin pakai tidak "crack" bedak tersebut
✓ Lagi peluh, lagi glowing
✓ Menutup cela dan jeragat dengan sapuan nipis


WAJIB TRY DAN HIGHLY RECOMMENDED.😁👍🏻

Kiri: Natural, Kanan: White Pink (Mira Filzah pakai WP)

Harga : RM60 tidak  termasuk postage.

RM67 SM / Rm70 SS 
(harga siap postage untuk order 1-2pcs)

👉🏻 Warna foundation:
1. Natural - untuk kulit sawo matang/brown skin. 
2. White pink - untuk kulit cerah. ( Mira Filzah guna white pink )

👉🏻 Berat Foundation: 10gm
Made In Malaysia.
👉🏻 Lulus KKM.




👉🏻 Ramuan Utama Foundation Miracle Flawless:
1) Collagen
2) Vit A,C & E
3) Water Based
4) Serbuk Mutiara
5) Seed Anggur
6) Olive, Rose & Aloe.


Paling Penting Tiada PARABEN!
Tiada SILIKON!


👉🏻
Kenapa ANDA patut MEMILIH FOUNDATION MIRACLE FLAWLESS MIRA FILZAH by Bellessa?


1) Lulus KKM & Perlindungan UV dengan SPF 35.
2) Kulit kelihatan cerah sekata dan halus.
3) Foundation yang cepat meresap ke kulit.
4) Tidak berminyak/ menyerap minyak dan tahan lama.
5) Membantu menutup parut jerawat dan warna kulit tidak sekata.
6) Water Based berasaskan air foundation yang berasaskan air, mudah ducuci dan wudhu friendly (mesra solat).
7) Tekstur ringan dan halus,kalau senyum uolls jangan risau, takda "crack" kalau senyum. Heee
8) Wangi dan mudah disapu. Tak perlu nak "tepek" banyak2. Sapu nipis2 pun dah cover 1 muka.
9) Direka bukan sahaja untuk perlindungan, tetapi untuk membuat anda kulit kelihatan lebih muda,cerah, tak buat kulit cepat berkedut kerana kerap menggunakan solekan.
10) 2 warna foundation yang dikeluarkan tidak terlalu putih dan tidak terlalu gelap. Serasi dengan warna kulit asia. White pink tidak membuatkan kulit wajah anda kelihatan terlalu putih sehingga nampak perbezaan sangat ketara dengan tona kulit tangan.


Apa Kata PENGGUNA?



Nak Cuba FOUNDATION MIRACLE FLAWLESS MIRA FILZAH ni?


OOPSS Tunggu DULU

Berita Baik buat anda semua 


PROMO PRICE Miracle Flawless by Mira Filzah



HARGA PASARAN 1 PCS - RM60.
TIDAK TERMASUK POSTAGE.

HARGA PROMO 1 PCS - RM49
TIDAK TERMASUK POSTAGE.

RM56 SM / RM59 SS SIAP POSTAGE.



Untuk tempahan

Hubungi saya


Emme Marina
Wakil Jualan produk Miracle Flawless MF
018-9100852


0 Comments:

Catat Ulasan

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Blog Archive

Pageviews

BTemplates.com

Blogroll

About

About

Copyright © Diari Seorang Suri & Bisnesmom | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com