Apa Itu Emas FEDMAS dan Kedai Emas Orodesign?

Apa itu FEDMAS ?



emas goldbar fedmas


Federal of Goldsmiths and Jewellers Associations of Malaysia iaitu Syarikat yang sahkan KETULENAN EMAS .


EMAS AMETHYST adalah disahkan tulen oleh FEDMAS 😊


Ini adalah BUKTI KOMITMEN syarikat dan kami sbg pembekal dan peniaga emas tulen di Malaysia. 


Sememangnya Amethyst adalah KILANG EMAS dan syarikat yg memasarkan emas tulen. Kita buat jual beli EMAS FIZIKAL.


emas goldbar fedmas


Jom Kita Kenali Semula Kedai Online Emas Orodesign by Kilang Amethyst


Amethyst  = kilang emas
orodesign = platform berniaga emas spt lazada, shopee, grab, foodpanda dll.



Q : Apa itu Orodesign?

A : Orodesign ialah platform Emas yang berada di market Malaysia. Program USAHAWAN EMAS milik penuh Kilang Emas Amethyts di bawah Syarikat Amethyst Training &  Consultancy. 
HQ Amethyts Training & Consultancy di Taman Sungai Dua Utama, Butterworth, Penang. 

Trivago ada kedai? Grab ada kedai? Food Panda ada restoren?. Jadi Orodesign macam itulah.



Q : Nak daftar jadi dropship kena bayar ke?

A : Tidak. Pendaftaran percuma



Q : Kalau daftar dropship apa kelebihannya?
A : Dropship dapat untung runcit hasil jual emas kepada customer. Jual bawah harga pasaran. Dropship beli ikut harga jadual yang di update setiap hari. Klik laman web http://view.orodesign.biz . Kalau berminat dengan item, snap dan send gambar pada dealer. Dealer akan buat tempahan.



Q : Cara pembayaran macam mana?

A : Bayaran ke akaun dealer. Dealer akan buat bayaran ke Master Dealer (MD). MD akan approve bayaran pada kilang. Kilang akan poskan emas pada customer ikut alamat diberi.



Q : Macam mana nak buat duit yang besar melalui Platform Orodesign?

A : Ya boleh. Jadi dealer Orodesign.



Q : Macam mana nak jadi Dealer?
A : Pembayaran RM599 sekali seumur hidup.



Q : Macam mana nak mendaftar dealer?

A : Buat bayaran RM599 kepada orang yang perkenalkan Orodesign. Maklumat seperti nama, no kad pengenalan, alamat diperlukan untuk pendaftaran dealer.



Q : Apa yang saya dapat selepas daftar dealer?

A : Anda layak memiliki emas harga kilang walaupun beli sekecil 0.25g emas. Dapat platform bisnes kedai emas secara online dan boleh dijalankan secara offline pun. Ready stok untuk jualan 13 kg terdiri daripada barang2 kemas berfashion, gold bar dan dinar emas. Semua ini boleh di tengok di dalam website : http://view.orodesign.biz . Sebagai token diberi FREE GIFT gold bar 999.9 - 0.25g. Diberi bimbingan untuk berfungsi seperti perjalanan aktiviti sebuah kedai emas. Tidak perlu simpan stok ditangan. Semua penghantaran barang kemas kepada customer diurus door to door 100% oleh kilang. JAMINAN Beli balik 100% pada harga kilang (tinggi). Tempahan barang kemas jugak diterima dan dealer boleh buat duit. Dari masa ke masa akan ada Happy Hour Sale dengan harga speacial untuk dealer sahaja.



Q : Lagi?

A : Anda layak menjemput rakan2 atau siapa saja menyertai Orodesign di bawah anda dan membina rangkaian perniagaan anda di mana setiap dealer yang diperkenalkan, anda akan dapat insentif RM200 dan Dealer yang ditaja dapat gold bar 0.25g x 1pcs, dan bila dealer buat belian anda akan mendapat RM1/g daripada pembelian emas di bawah anda.



Q : Lagi?

Jana pendapatan lumayan dengan emas lama dan surat pajak. Emas lama juga diterima pada harga kilang dan juga dealer boleh buat untung. Diajar juga agaimana untuk beli surat pajak dan buat untung dengannya.



Q : Apa lagi ya?
A : Ada 1 lagi pangkat selepas dealer Orodesign iaitu MD (Master Dealer). Mendapat lebih besar komisen dan upah2 yang lain.



Q : Bila boleh daftar?
A : Bila2 masa sahaja.



Q : Ya...saya nak daftar dan nak cuba berniaga dengan platform ni. Doakan saya ya..

🅰️Anda boleh daftar saja secara percuma menjadi dropship terus boleh buat duit dengan cara jual barang dalam katalog produk http://view.orodesign.biz

atau

🅱️Anda boleh daftar dealer RM599 sekali seumur hidup dengan pelbagai cabang niaga menanti yang boleh datangkan keuntungan.




Anda ada pilihan..


Dropship....untung nipis melalui jualan emas sahaja.

Dealer.......untung besar dengan pelbagai cabang niaga.



A : Insyaallah. Semoga berjaya.




Untuk berdaftar sebagai dropshipper atau dealer/member Orodesign



Whatsapp


Emme Marina
Dealer Emas Orodesign
018-9100 852

No comments