Berkongsi kisah kehidupan sebagai suri dan pada masa sama, berniaga untuk bantu keluarga. Suka sharing berkaitan online marketing dan menjual produk islamik seperti jam azan untuk rumah, jam tangan azan, al quran digital dan macam-macam lagi.

3/24/2021

Deko Bilik Air Dan Almari Anak dengan Langsir Velcro

Simple. Tak pening kepala. Mujur ada langsir jenis tampal aje kan? Pintu almari saya tanggalkan. Biar lah tak berpintu. Rimas tengok anak tak reti gunakan pintu almari. Dah mama duduk rumah. Tak senang hati lihat bilik anak tak terjaga. Kan comel sikit. Sejuk mata memandang diluar. Huhu


Dalamnya? Nauzubillah. Emak-emak je faham. Hahahaha


Kisah emak dan 4 anak dara. Ada masa rajin ada masa mereka ikutkan mood ajelah. Apa kita nak buat selain membebel di tepi pintu? Teruskan bebelan supaya anak membesar dengan penuh ingatan tersemat di hati dan perbuatan. 



0 Comments:

Catat Ulasan

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Blog Archive

Pageviews

BTemplates.com

Blogroll

About

About

Copyright © Diari Seorang Suri & Bisnesmom | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com