Petua Berjaya Simpan Emas

Dah ada 50gram hari ni? 


Kalau ada, maksudnya kita dah ada duit simpanan bernilai RM 14K! Wow! 


Duit simpanan kita bekukan dalam bentuk emas supaya tak mudah bocor dan tak jatuh nilainya jangka masa panjang.


Bila perlu? Cairkan je dengan jual atau pajak. Kita akan dapat cash on the spot.


Mudahkan? Letak matlamat ada aset emas 50gram pertama tahun ini. Masih sempat lagi ni. Jom BERTINDAK


Harga emas hari ini untuk customer.Harga dealer lagi besttt..harga rapat pintu kilang


Petua Berjaya Simpan Emas


petua simpan emas


Rebut peluang beli emas harga kilang 


kempen dealer emas orodesign


PENDAFTARAN DEALER ORODESIGN DECEMBER 2022


BAGAIMANA MEMANFAATKAN PENDAFTARAN DEALER RM399 SEBAIK-BAIKNYA?


1. SEBAGAI AHLI PASIF 

2. SEBAGAI AHLI AKTIF


๐Ÿ˜ SEBAGAI AHLI PASIF


Sentiasa bekukan cash anda kepada emas sebagai pelaburan kepada diri dan keluarga 


๐Ÿ‘‰ Boleh gunakan ketika kecemasan (tukar emas kpd duit) , untuk Anak2/cucu-cicit - satu keturunan pun boleh


๐Ÿ‘‰ Untuk sambung belajar pada masa hadapan


๐Ÿ‘‰Untuk tukar kepada aset yang lebih besar seperti rumah atau tanah dan macam-macam lagi


๐Ÿฅฐ SEBAGAI AHLI AKTIF


Ajak dan sampaikan ilmu emas kepada customer kita.


Siapa customer kita?


Saudara, kawan, jiran, orang keliling kita dan orang keliling saudara, kawan, jiran dengan cara :


1. JUAL EMAS HARGA RENDAH DIRECT KILANG


2. BELI EMAS LAMA, KEMEK PATAH DAN JUAL KE KILANG PADA HARGA TINGGI


3. BELI SURAT PAJAK / EMAS DALAM PAJAK


4. BUAT MARKETING DEALER GET DEALER UNTUK COMPANY DAN DAPAT EXTRA INCOME.


Banyak lagi keuntungan tapi kita jangan lihat untung dunia semata.


UBAH NIAT KITA SUPAYA UNTUNG DUNIA AKHIRAT


Banyak sebenarnya yang kami belajar tentang emas bila berada dalam group Orodesign. Sebab tu rasa ralat sangat kalau tak bagitau orang lain tentang peluang ni.


Niat kami selain mencari rezeki adalah juga mahu membantu lebih ramai orang untuk mula celik emas, InsyaAllah. 


Kami cuma berkongsi ruang, yang bijak pasti mengambil peluang ๐Ÿค—


https://www.wasap.my/60103055679/dealer399


#dealeremas #bisnesemas #jualemas #orodesign #emashargakilang


Catat Ulasan

1 Ulasan