Berkongsi kisah kehidupan sebagai suri dan pada masa sama, berniaga untuk bantu keluarga. Suka sharing berkaitan online marketing dan menjual produk islamik seperti jam azan untuk rumah, jam tangan azan, al quran digital dan macam-macam lagi.

2/07/2017

Fokus Kata Kunci Buat Duit di Blog - ABDR

Jadi kalau dah hilang arah punca nak menulis macam mana ye? selain dari menjual melalui penulisan kita apakah ada cara lain untuk buat duit melalui blog?



Anys Idayu Zakaria itulah pentingnya kena terus konsisten menulis. tulis catatan harian dan catatant pengalaman, dua ini label penting membantu supaya lebih konsisten menulis setiap hari. Fokus pada label dan tajuk blog



Dhuha Rashidi Ia bukan masa yang singkat kan cikgu

Anys Idayu Zakaria betul dhuha, dan bukan juga automatik, tulis sekali orang terus mahu beli



Dhuha Rashidi Betul. Saya sekarang cuba menulis tajuk yang saya tengok ramai orang google. So sekarang tajuk yang orang cari di blog saya berkaitan kelas ,bengkel, kursus, khat untuk pelajar sekolah. Saya fokus itu dulu .nak tengok traffic macamana dalam beberapa tempoh. Kemudian. Ada satu sekolah swasta ni call saya untuk bincang hal kelas khat daerah selangor. Dia google.



Dhuha Rashidi Oh begitu ya. Patutlah cikgu kata buat saja. Hehehe. Paham sudah.





Buat sahaja, jalan terus. Jangan baru tulis sekali dua sudah tanya bagaimana mahu jana pendapatan dari blog, tulis tulis tulis. Jangan putus asa dari menulis dan berkongsi. Boleh ;)


0 Comments:

Catat Ulasan

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Blog Archive

Pageviews

BTemplates.com

Blogroll

About

About

Copyright © Diari Seorang Suri & Bisnesmom | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com