Berkongsi kisah kehidupan sebagai suri dan pada masa sama, berniaga untuk bantu keluarga. Suka sharing berkaitan online marketing dan menjual produk islamik seperti jam azan untuk rumah, jam tangan azan, al quran digital dan macam-macam lagi.

1/30/2018

Infak Al Quran dan Anak Pokok Cili di Tahfiz Nur Kasih, Klang Selangor

Alhamdulillah..syukur segala puji bg Allah. akhirnya kami digerakkan Allah ke Tahfiz Nur Kasih Klang utk penyerahan 50 Naskah Al Quran dan Infaq Tajaan Anak Yatim Tahfiz bulan Januari serta tajaan infaq anak pokok cili dr jemaah Amal Till Jannah
syukur sgt2..jazakallah semua yg menyumbang melalui tabung2 ATJ yg digerakkan..tq jga buat admin2 kita yg sgt cemerlang membantu pergerakan setiap pgram yg dilancarkan.

Semoga setiap pemberian sedekah kita diterima Allah. Aamin.

Bagi rakan-rakan yang berminat menyertai aktiviti amal dari Amal till Jannah boleh hubungi saya juga insha Allah. Kita buat amal sama-sama.

Sesungguhnya sedekah tidak mengurangi harta.

8 ulasan:

  1. Alhamdulilah, usaha seperti ini patut diambil perhatian. Semoga amal jariah ini akan diberkati oleh nya.

    BalasPadam
  2. Semoga amal jariah ini dikira pahala untuk kita dimasa hadapan. Aminnn

    BalasPadam
  3. Saya dah lama teringin nak join kerja amal macam ni. Tapi kalau area kl takde ke? Sebab saya takde transport sendiri, agak susah nak bergerak luar kl.

    BalasPadam
  4. Betul. Sedeqah tidak mengurangkan harta kita. Malah Allah akan gantikan dengan lebih byk lagi

    BalasPadam
  5. Semoga Allah memberkati mereka yg selalu beramal jariah...

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah... liez suka konsep infak ni. Even dekat pasar raya ada yg buat program ni..infak alquran, beras dan macam2 lagi...

    BalasPadam
  7. Alhamdullilah. DApat banyak pahala berkongsi rezeki dengan mereka.

    BalasPadam
  8. Wah..bgusnya...semoga mendapat rahmat dariNya...
    Diorang tanam sayur2 jugak ka kt sa a

    BalasPadam

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Popular Posts

Blog Archive

Pageviews

BTemplates.com

Blogroll

About

About

Copyright © Diari Seorang Suri & Bisnesmom | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com