Surirumah Zero Hutang

SURI RUMAH ZERO HUTANG

Saya merupakan seorang suri rumah yang berkerjaya sepenuh masa. Saya juga merupakan seorang ibu kepada tiga orang anak. Tiada hutang? Ada. Saya ada hutang pelajaran, hutang kereta dan hutang rumah.

Saya pernah menghadapi kehidupan yang sukar. Tetapi pada waktu itu komitmen tidak tinggi. Tetapi saya belajar mengikat perut, mencari alternatif yang lebih murah dan mengurangkan perbelanjaan terutama bagi perkara yang tidak perlu.

Kenapa saya mendapatkan buku ini walaupun saya masih berkerjaya? 
 Kerana penulisan dalam buku ini sesuai dibaca oleh semua baik yang berkerjaya di pejabat mahupun berkerjaya dari rumah.

Suatu hari nanti, saya pasti saya akan mahu berada di rumah tanpa memikirkan tentang beban kewangan.

Masalah kewangan merupakan antara masalah yang mampu menyebabkan pasangan suami isteri berbalah, adik-beradik tidak bertegur sapa, ibubapa dan anak saling bertengkar, sahabat handai bermusuhan dan macam-macam senario lagi. 

Duit memang bukan segala-galanya. Namun segala-galanya perlukan duit. Hutang akan lebih membebankan kehidupan seseorang sekiranya tidak berjaya diuruskan dengan baik.

Begitu besarnya kedudukan hutang sehingga Islam menganjurkan agar pemberian hutang itu direkodkan supaya tiada konflik berlaku di kemudian hari.

Hutang yang tidak dilangsaikan juga akan menyekat perjalanan hidup dunia dan akhirat.

Hutang merupakan antara masalah utama masyarakat masakini.

Ingin mencari jalan penyelesaiannya?

Insya Allah dengan e-book #surirumahzerohutang hasil penulisan Puan Masayu Ahmad ini dapat membuka minda kita tentang permasalahan yang menghantui sesetengah suri.

Penulis juga berkongsi tips dan langkah bagaimana mengatasi masalah hutang ini agar kita sebagai suri rumah tangga ini hidup lebih tenang, kehidupan lebih teratur dan dapat membantu menyelesaikan masalah yang membelenggu fikiran.


Tak rugi mendapatkan ebook Suri Rumah Zero Hutang keluaran Pn Masayu Ahmad. Beliau sendiri bukti bahawasanya Surirumah itu boleh berjaya menguruskan rumah, kewangan dan anak-anak. 


Dapatkan ebook ini pada harga RM25 sahaja


Cara pembelian:
1. Bank in RM25 ke akaun bank

INFO BANK

MAYBANK : 556226418030
EMME MARINA ENTERPRISE

Setelah buat pembayaran, sila berikan resit serta email untuk kami berikan link download ebook. 

2. Whatsapp resit dan email ke no 0189100852 (Pn Emmemarina)


Pn. Masayu juga ada mengeluarkan 2 buah ebook khusus buat surirumah atau bakal surirumah.

1) Yeay Mama Sudah Resign RM25
2) Inspirasi Bekerja Dari Rumah RM25

Nak dapatkan ketiga-tiga bahan bacaan ini juga boleh. Silalah whatsapp ke nombor saya seperti yang tertera ya.

Oh ya, saya juga salah seorang surirumah bekerjaya. Alhamdulillah, sedikit demi sedikit berjaya mengurangkan hutang ptptn dan peribadi. Tidak mudah tetapi tak mustahil. Jom dapatkan ebook Surirumah Zero Hutang hari ini. Tidak rugi malah dapat membantu anda semua bahawa setiap kemelut ada jalan keluarnya. Hanya sedar atau tidak sahaja

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.