Yuran Orodesign RM399 Bakal Tamat June 2024, Lepas Ni Naik RM599@RM799. Jom Daftar Segera

Last offer harga dealer Orodesign RM399 (yuran sekali seumur hidup) bulan ini, June 2024! hah, maaf lah saya lambat bagitau. Selepas 30 June 2024, harga dealer akan naik kepada RM599 atau RM799. 

Beza banyak tahu!


kempen dealer orodesign rm399


PENDAFTARAN DEALER ORODESIGN DIBUKA KEMBALI 


Yuran RM399 SAHAJA

Yuran sekali seumur hidup


Jimat RM400๐Ÿ˜ฑ


LAST OFFER KEMPEN JUN 2024!!


kempen dealer orodesign 2024

KELEBIHAN DEALER EMAS MAA PRECIOUS METALS 

๐Ÿž Yuran hanya RM399 untuk seumur hidup tidak perlu renew, dan tidak wajib konsisten beli untuk kekal status dealer. 

๐Ÿž Miliki kedai emas online di orodesign.biz dengan stok tersedia +-30kg

๐ŸžBELI emas smua harga rapat kilang, ada pengurangan harga walaupun hanya seketul 0.25gram. Pengurangan harga antara RM15 - 20 SEGRAM 

๐ŸžSusutnilai 2%-5%*

๐Ÿž Pelbagai jenis emas Goldbar 999 dan 916, syiling dinar, barang kemas 916 dan 999 serta barang kemas Special Edition 999 keluaran khas MAA

๐Ÿž Setiap pembelian dilindungi LostFund

๐Ÿž Ada emas lama , dealer boleh jual semula ke kilang MAA dengan harga belian semula yg tinggi

๐Ÿž Dealer boleh buat Cash & Carry secara walk in di dua cawangan 
a) Sungai Dua, Penang 
b) Cyberjaya, Selangor

๐Ÿž LAYAK join program dealer get dealer, peluang dapat penghargaan dari HQ RM150/dealer (tapi kadang2 ada RM200).. Berapa ramai kita boleh kenalkan?? INFINITY..  TIADA HADnya.. Lebih ramai, awak yg dapat byk bonus, bukan awak punya introducer. Kerana di sini hanya SINGLE LEVEL 

๐ŸžDapat komisen RM1/gram dari hq untuk setiap belian gram emas dari direct sponsor

๐ŸžBerpeluang menang emas percuma dengan cabutan bertuah jika dapat tiket cabutan dari program dealer get dealer (Untuk yang berjaya rekrut 2 dealer emas ke atas)

๐ŸžBerpeluang belajar selok belok tentang ilmu emas seperti ilmu fungsikan emas dan gandakan emas 

๐Ÿž dapat belajar jadi tokeh emas yang boleh beli semua jenis emas buruk patah, belajar cara beli surat pajak 

Pengambilan dealer RM399 dibuka hingga 30 JUNE 2024 sahaja 
July 2024 yuran back to normal 599 @ 799

Lawati katalog emas MAA๐Ÿ‘‡๐Ÿป


Perlu Buat Bisnes Ke Baru Boleh Jadi Dealer Orodesign?

Tak semestinya ya. Siapa suka bisnes emas, boleh fokus jual emas, siapa suka saving sahaja, boleh mula simpan 1gram setiap bulan!

Malah, kami akan ajarkan cara nak fungsikan emas ni menjadi pelaburan yang lebih bernilai. Tak percaya jom tengok testimoni di bawah ni.













Untuk "PENYIMPAN NILAI"

Emas fizikal adalah salah satu bentuk "INVESTMENT" untuk jangkamasa panjang yang selamat untuk kita bermula. 

Emas fizikal juga salah satu "PELAMPUNG" untuk menyelamatkan pengurusan kewangan kita daripada terus "bocor" tanpa dapat dikesan dimana "lubangnya" ๐Ÿ˜…

Emas fizikal adalah aset berharga yang paling mudah 
✅dimiliki
✅dipindahmilik
✅dicairkan
✅tidak mudah terbakar
✅tidak berkarat 

Kelebihan simpan emas fizikal simpan bawah bantal pun 

Sedar-sedar tetiba dah "kaya"๐Ÿ˜



Jom jangan tunggu lagi, peluang tak lagi berkali-kali. Lama dah HQ open RM399 sebagai yuran keahlian Orodesign ni.

Selepas ni sama ada RM599 atau RM799 (memang pernah ya dibuka RM799 pada tahun 2020).

Pengambilan dealer RM399 dibuka hingga 30 JUNE 2024 sahaja 
July 2024 yuran back to normal 599 @ 799

Catat Ulasan

0 Ulasan