Servis Upah Buat Facebook Page - Kedai Online Facebook

Bismillah. Servis buat kedai Facebook Page kini dibuka. Harga berpatutan, servis buat FB page terbaik insha Allah khas buat semua peniaga facebook. Jika anda tertanya-tanya kenapa anda wajib ada kedai facebook page anda tersendiri dan bukan gunakan facebook personal anda. Anda boleh baca entri ini: https://www.emmemarina.com/2018/09/apa-beza-fb-profile-dan-fb-fanpage-fb.html


#servisupahkedaifacebook


kenapa anda kena start internet marketing
Pengguna Facebook sahaja mencecah 15.6 Juta. Bila lagi anda mahu melebarkan sayap perniagaan anda? Wujudkan hari ini :)


Adakah anda seorang peniaga facebook?Tidak tahu membuat page facebook?Nak beriklan secara berbayar di facebook?Beriklan terlalu kerap atau hardselling di facebook adakalanya sukar. Malah terdapat banyak sekatan yang bakal dikenakan kepada anda. Tersilap langkah anda boleh dikenakan denda daripada admin Facebook atau dibanned terus daripada menggunakan Facebook anda. Ini tentunya sangat merugikan!


Tidak tahu bagaimana nak buat Facebook Page bagi kedai anda? Izinkan saya membantu kalian semua. Dengan upah serendah RM30 sahaja termasuklah beberapa bonus istimewa khas peniaga online dan newbie, kini anda boleh berniaga di Facebook and menyebarkan kedai online anda kepada seluruh rakan malahan siap boleh beriklan berbayar di Facebook melalui Facebook Page anda! Menarik bukan?


Apa yang saya tawarkan kepada kalian?

1. Harga super rendah RM50 / Fanpage
2. Bonus link blog percuma dengan nama kedai anda (kosong-standard blog setup) - Jika nak saya siapkan blog/website juga boleh. Harga berpatutan sahaja, RM100 siap template percuma
3. Like daripada 4000++ rakan facebook saya sendiri (all invited) - saya sendiri akan iklankan dan ajak rakan-rakan FB saya untuk LIKE FB Page anda. ADD ON kan?
4. Pengiklanan mengenai kewujudan kedai anda di facebook saya dan di blog ini sendiri (Free pengiklanan yang bernilai RM50 / entri)

FB Friends = 4,000++
Blog View = 300,000++


Jadi bagaimana servis facebook page ini berfungsi?


Kronologi kerjanya begini;

1. saya akan create FB Page anda melalui FB saya sendiri. Sila add friends saya di facebook dahulu ya (https://www.facebook.com/emme.marina.5)
2. persiapan setting kedai FB anda kebiasaannya mengambil masa sehari sahaja, jadi dalam masa sehari insha Allah kedai FB anda akan siap. Yang lewat sekiranya saya ada banyak tugasan/que kerja servis dari client lain juga menunggu design cover FB page/blog.
3. Selepas siap, barulah saya akan add anda sebagai admin FB page kedai anda sendiri :) Kemudian apa yang anda perlu lakukan hanyalah membuat posting untuk menceriakan dan merancakkan kedai FB anda! Mudah sahaja kan?


Apa Setting FB Page Yang saya Kendalikan buat Anda?


FB Setting:
- Bisnes profile : 
- Create Instant Message Quick Response
- 1 Album (testimoni pelanggan, produk.. etc berkaitan)
- 1 post of iklan jualan anda

- Other fb setting done (About, Photos, Tab, Notification, General)

Bonus!

- Menjemput dan mengiklankan FB page anda ke seluruh Rakan FB (4000+ rakan)
- Bina 1 link blog percuma (contoh.blogspot.com)
- Menyediakan story page di FB anda (simple copywriting)


Jika dikira dan dinilai, nilai servis ini mungkin jauh lebih mahal. Namun, saya lakukan kerana ianya suatu kebajikan dan skill yang dapat saya bantu kalian. Saya tidak hebat, apatah lagi master dalam bidang ini, tetapi ini adalah perkara yang mampu saya lakukan untuk bantu anda semua.


Jika anda mahukan lebih dari ini, mungkin servis ini bukan untuk anda :)Jom kita singgah dan lihat hasil kerja saya di 2 kedai FB Page baru-baru ini.

Madu Kelulut Tokba - Jitra Kedah


Muka depan FB Page Madu Kelulut Tokba (https://www.facebook.com/madukelulutkedah/)

Alhamdulillah, dalam masa sehari disiapkan respond kepada kedai ini amat menggalakkan. 

Kelebihan mempunyai FB Page bagi perniagaan anda.

Story page


Elis Homestay - Homestay Batu Kikir, Negeri Sembilan


https://www.facebook.com/homestaybatukikir/Dan banyak lagi up to date alhamdulillah


Kedua-dua client ini mengambil upah Servis Buat FB Page dan tambahan Design bagi cover Fanpage mereka.


Ada dua jenis design:

Biasa - Free of cas
Professional - RM50


Tuk FB Page Madu Kelulut contohnya beliau mengambil design biasa, manakala Elis Homestay mengambil pakej design Professional.


Untuk design ini, saya tidak membuatnya sendiri, saya menggunakan khidmat freelancer saya sendiri ialah Rafidah dan Ziadah. Cik Rafidah khususnya merupakan designer yang bekerja dengan saya sendiri secara sepenuh masa. Kerja beliau sangat bagus dan harganya sangat berpatutan. Selain menguruskan poster-poster dan banner bisnes saya, Cik Rafidah juga merupakan designer bagi program-program NGO Amal till Jannah.


Berminat untuk mengupah saya menyiapkan kedai FB anda? Apa yang saya perlukan ialah:

Nama:
No tel:
Email:
Bisnes Anda:

Anda juga boleh berikan butiran berkaitan bisnes/produk anda dan gambar produk/servis untuk saya albumkan. 
Whatsapp saya usah segan. Mari bertanya, mari kita berbincang.Whatsapp saya di 018-9100 852.
Emme Marina

0 comments