Looking For Anything Specific?

ads header

Jom Dapatkan Buruj Vega Jam Tangan Waktu Solat dan Automatik Kiblat Terbaru dari Buruj Watches

Bismillah❤️ BURUJ VEGA nama di beri. Tahukah anda, ada 2 fakta yang menarik tentang BURUJ VEGA ?


1. Bintang kelima yang paling terang di alam semesta.

2. Size BURUJ VEGA 2x lebih besar daripada size Matahari. 


Masya Allah! Hebatkan kuasa Allah? 

So, Korang first time ke tahu fakta yang menarik ni macam sis? 

 

Ekslusif sangat kan? 3 warna yang sangat cantik, casual malah tampak seakan sangat mahal seperti ribuan ringgit tetapi kami hanya berikan harga yang mampu milik namun kualiti tetap umph untuk sahabat semua!





Khas untuk sahabat semua. Buruj Watches launching bukan sahaja seunit 3 warna tetapi ada matching couple set!. Alhamdulillah. Seronoklah semua pasangan. Sesuai dijadikan hadiah buat suami, isteri atau yang sedang sibuk mencari set couple bagi hari pernikahan yang bakal mendatang. AAMIIN3x


Kotak yang sangat cun sesuai diletakkan dan didandan di atas dulang pengantin



BURUJ VEGA - OH SO SWEET! JAM TANGAN WAKTU SOLAT IDAMAN SETIAP COUPLE SWEET TILL JANNAH! 🥰

Bulan baru. Semangat baru. 

So, nak laaa ada sesuatu yang best kan? 😍 nak pakai sedondon dengan pasangan 

Sis, tak ada pasangan tak boleh ke? 

Eh, mestilah boleh. Masih sweet di hati kami. Cia cia cia 
-

Buruj Vega New Release 

Normal Price : RM 279 

Launching Price : RM239 
Couple set : RM460 


✅ Free Postage to Semenanjung
✅ 369 Days Warranty 
✅ Free Gift Special for 99 Couple Only




Spesifikasi Teknikal

Buruj Vega

⌚️Weight : 100g
⌚️Case Diameter : 3.87 cm
⌚️Case Thickness :0.9cm
⌚️Case Material : stainless steel
⌚️Band Material : Genuine Leather
⌚️Screen :Sapphire Glass
⌚️Band length (include case): 25.4 cm
⌚️Band width : 1.8 cm


CLOSE UP BURUJ VEGA







COUPLE SET BURUJ VEGA



SILVER

BROWN

BLACK



JOM DAPATKAN HARI INI SEMENTARAN OFFER MASIH ADA.


Untuk tempahan klik sahaja link di bawah ya:-




atau boleh terus whatsapp saya di sini:-


Post a Comment

0 Comments